Tır Haberleri

Tır haberleri ve güncel Tır gelişmeleri, Tır ile ilgili tüm video, Tır fotoğrafları ve Tır haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Erzincan-Erzurum kara yolunda seyir halindeki bir tır yangına teslim oldu. Sürücü son anda araçtan uzaklaşarak canını kurtardı.

Bölge

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde buğday yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Kazada tırdaki buğdaylar yola saçıldı.

Bölge

Mardin’in Artuklu ilçesinde seyir halindeyken alev alan armut yüklü tır tamamen yandı. Yangın sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

Bölge

Mardin’in Nusaybin ilçesinde park halindeki bir tırın dorsesi, bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı ve kullanılamaz hale geldi.

Bölge

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde akaryakıt yüklü bir tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma...

Bölge

Muş-Bingöl kara yolunda 'U' dönüşü yapan tıra çarpan otomobilde 1 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası yol trafiğe...

Bölge

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde tırın otomobili sürüklemesi sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bölge

Elazığ’da seyir halindeki iş makinesi yüklü tır, bir anda alev aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü, ancak tır kullanılamaz hale...

Bölge

Erzurum'un Tortum ilçesinde freninin boşalması sonucu devrilen tırda, sürücü hayatını kaybetti.

Bölge

Mardin’in Nusaybin ile Cizre ilçeleri arasındaki uluslararası İpekyolu üzerinde iki tırın çarpışması sonucu çıkan yangında bir tır tamamen yandı.

Bölge

Elazığ’da tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. İki yaralının sağlık durumu ise ağır

Bölge

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadına tır çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti, tır şoförü gözaltına alındı.