Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Güncel

Türkiye ve Sırbistan, enerji, ticaret, teknoloji, spor, sosyal güvenlik, afet yönetimi ve medya gibi çeşitli alanları kapsayan 11 işbirliği anlaşması...

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıda iki ülke arasında 17 anlaşma imzaladı.

Güncel

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'de vatandaşlık verilen Suriyeli sayısının 238 bin 768 olduğunu açıkladı ve 2,5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildiği iddialarını yalanladı.

Bölge

Suriye'nin Hama kentinde peş peşe meydana gelen 5,2 ve 4,2 büyüklüğündeki depremler, Türkiye'nin birçok şehirinde de hissedildi.

Dünya

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye’den ve diğer müttefiklerden İran'ı Ortadoğu'daki gerilimleri azaltması için ikna etmelerini istedi.

Güncel

Türkiye, Yunanistan’ın başkenti Atina'daki yangınlarla mücadele için iki yangın söndürme uçağı ve bir helikopter gönderecek.

Bitlis

Türkiye, 9 Ağustos itibariyle Arabistan üzerinden gelen aşırı sıcak hava dalgasıyla karşı karşıya kalacak.