Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Bingöl’ün Genç ilçesi Doğanca köyü mevkisinde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.

Bölge

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde müstakil bir evin müştemilatında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek korku yarattı. İtfaiye ekipleri, yangını çevreye sıçramadan kontrol...

Bölge

Adıyaman’da 9 katlı bir binada çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilenerek tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Diyarbakır

Diyarbakır-Mardin kara yolunda seyir halindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Bölge

Erzincan-Erzurum kara yolunda seyir halindeki bir tır yangına teslim oldu. Sürücü son anda araçtan uzaklaşarak canını kurtardı.

Bölge

Şırnak'ta yapımı süren 500 yataklı bölge hastanesinin inşaatında ikinci kez çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve güvenlik ekibi sevk...

Bölge

Malatya’da akaryakıt tankeri ve kamyonda çıkan yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölge

Malatya-Adıyaman karayolunda seyir halindeki bir akaryakıt tankerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Van

Van’ın Tuşba ilçesinde bir depoda çıkan yangında 30 ton temizlik bezi ve 210 koli cam suyu kül oldu.

Bölge

Van’ın İpekyolu ilçesinde seyir halindeyken alev alan hafif ticari araç, çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bölge

Mardin’in Artuklu ilçesinde seyir halindeyken alev alan armut yüklü tır tamamen yandı. Yangın sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

Bölge

Mardin’in Nusaybin ilçesinde park halindeki bir tırın dorsesi, aniden alev alarak kullanılmaz hale geldi.