Fahiş fiyat uygulayan 400'e yakın özel okul cezalandırıldı Fahiş fiyat uygulayan 400'e yakın özel okul cezalandırıldı

Hamas'ın Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye, yaptığı açıklamada, Filistin direnişinin işgal güçlerine vurduğu darbenin etkisinin yakın zamanda ortaya çıkacağını ve bu durumun işgalcilerin Filistin halkına saldırmadan önce hesaplarını gözden geçirmelerine yol açacağını belirtti.

Heniyye, Cenin'deki baskının devam etmesi halinde Cenin'deki kahramanlara destek için tüm seçeneklerin masaya konulduğunu vurguladı. Tel Aviv eylemi ve Batı Şeria'daki diğer bölgelerde yaşanan olayların, Filistin halkının Cenin'e sahip çıktığının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Filistin halkının işgale karşı direnişin ve işgalcileri topraklarından kovmanın stratejik tercihi olduğunu vurgulayan Heniyye, Cenin baskınına aracılar yoluyla son vermeme durumunda direniş güçlerinin sessiz kalmayacağı mesajını ilettiklerini belirtti.

Heniyye, işgal güçlerinin baskınının birçok kişinin şehit olmasına ve yaralanmasına neden olduğunu ancak direniş güçlerinin de işgalcilere ağır bir ders verdiğini ifade etti.

Hamas lideri, işgalcilerin Filistin halkına saldırmadan önce bedel ödemesi gerektiğini vurgulayarak, işgalcilerin Filistin halkına saldırdığı günlerin geride kaldığını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)