Fatih Cibali Mahallesi'nde, 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, yılbaşı akşamı arkadaşlarıyla buluştuğu sırada arkadaşı Ercan D. tarafından başından vuruldu. İddiaya göre, Ercan D., Melek Nur ve bir başka arkadaşı Nisa A. ile bir araya geldikten sonra oturdukları yerde "hanginize sıkayım" diyerek silahını ateşledi. Silahın patlaması sonucu başından yaralanan Melek Nur, ağır bir şekilde yaralandı.

Olayın ardından Ercan D., Melek Nur'u hastaneye yetiştirip kaçarken, diğer arkadaşı Nisa A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Melek Nur'un hastanedeki yaşam mücadelesi devam ederken, polis ekipleri kaçan Ercan D.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

"Benim başım yandı, onların başı yanmasın"

Anne ve babalara seslenen baba Bülent Özgener, “Kızım Melek Nur Özgener şu anda canı ile pençeleşiyor. Arabanın içinde tartışma oluyormuş, 2 kız 1 erkeklermiş. Bildiğim kadarıyla yılbaşı gecesi. Çocuk kızımla aynı arabada olan diğer kıza da senin mi kafana sıkayım, diğer kızın mı kafasına sıkayım demiş. O esnada silah benim kızımda patlıyor. Yapan kişinin fotoğrafları da var. Bu çocuk uyuşturucu satıyor, silah kaçakçılığı yapıyor. Daha öncede bir kişiyi vurmuş. Yani buradan analara, babalara sesleniyorum. Çocuklarının başına böyle bir şeyin gelmesine izin vermesinler. Adalete sesleniyorum. Benim başım yandı, onların başı yanmasın. Kızım 17 yaşındaydı. Şu an kızımın durumu kötü” dedi.

"Ameliyat yapamıyorlar daha çok risk alır diye"

2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı 2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için süre uzatıldı

Genç kızın sağlık durumunun riskli olduğunu söyleyen Baba Bülent Özgener, “Doktorların söylediği bekleyin. Biz de sabırla bekliyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor, her şey Allah’tan. Mermi kafasının arkasından girip sağ kulağının arkasından çıkmış. Beyni parçalamış. Ameliyat yapamıyorlar daha çok risk alır diye. Kanamasını durdurmak için krem ile sürerek müdahale ettiler. Polis ekipleri şu anda peşindeler. Ama adam hala geziyor. Acilin önüne geliyorlar. Daha sonra sedye istiyorlar. Sedyenin üstüne koyuyor. Koyduktan sonra adam kaçıyor. Kaçarken de orada bariyerleri kırmış. Polis arkasından bakmış. Hızlıca çekip giderken orada bariyeri kırıyor. Kızımı hastaneye bıraktıktan sonra kaçıyor” şeklinde konuştu.

Polis ekiplerinin Ercan D'nin yakalanması için çalışmalar devam ettikleri öğrenildi.(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)