8 Ağustos Stadyumunda Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçına fırtına gibi başlayan Bitlis Özgüzeldere Spor  tribünlerde taraftarların desteği ile ikinci yarı kıyası mücadelede 2-0’lık skor ile ilk galibiyetini aldı.

Galibiyet sonrası Bitlis Haber’e değerlendirmede bulunan Bitlis Özgüzeldere Spor Kulüp Başkanı İbrahim Ergün, kendi sahalarında oynadıkları ilk maçta galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

I M G 9795

BİTLİS'TE GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR BİTLİS'TE GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

Bitlisli oyuncular, attıkları golün ardından üzerinde “Narin” yazılı tişörtü tribünlere göstererek sevinçlerini Narin’e adadı. 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bitlis Özgüzelderespor, Ömer Erel ve Mesut Yarar’ın attığı gollerle Hakkari Zapspor’u 2-0 mağlup ederek, Türkiye Kupası’nda 2. tura yükseldi.

I M G 9794

Bitlis Özgüzeldere Spor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş Bitlis Habere konuştu. 

Bir haftalık çalışma ile ilk resmi maçımızı oynanan Bitlis Özgüzeldere Spor  İlk yarı denk bir maç oldu. İkinci yarı üstünlüğü vardı. Girdiği pozisyonları değerlendirdik. 2-0 gibi net bir skor ile kazandı. Bitlis Özgüzeldere Spor  gollerimizi 8 yaşında katledilen minik Narin’e adıyoruz. Denildi. 
 

Muhabir: Gülistan Çelebi