Bitlis'in Hizan İlçesi Kaymakamı Nurhalil Özçelik, görevi sırasında meydana gelen bir kaza sonucu yaralanan güvenlik korucusu için anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Çökekyazı Güvenlik Korucusu Başkanı Hayrettin Erçik'in evini ziyaret eden Kaymakam Özçelik, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Özçelik'ten Vatanseverlik ve Minnet Dolu Mesajlar

Ziyaret sırasında aileyi yakından ilgilenen Kaymakam Özçelik, vatanın birliği, bağımsızlığı ve vatandaşların can güvenliği için görev yapan güvenlik güçlerinin fedakarlıklarına vurgu yaptı. Kaymakam, şu sözlerle duygularını ifade etti: "Şehitlerimizin ve gazilerimizin ülkemiz için yaptığı kutsal görevi takdirle karşılıyoruz. Onların kahramanlıkları sayesinde huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum."

aw057714-02.jpg

Bitlis Merkez, Ahlat ve Adilcevaz'da Oturanlar Aman Dikkat! Bitlis Merkez, Ahlat ve Adilcevaz'da Oturanlar Aman Dikkat!

Ziyaret sırasında Kaymakam Özçelik'e, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, Asayiş Komando Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdulkerim Aydoğdu ve Özel İdare Müdürü Şiar Gümüş eşlik etti. Bu tür ziyaretler, toplumun güvenlik güçleri ve kamu görevlileri arasındaki dayanışmayı pekiştirmeye ve toplumun güvenliği için çalışanların fedakarlıklarını takdir etmeye yönelik önemli bir adımı temsil ediyor.

aw057714-01.jpg

Editör: Mezher Yamaç