HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Arıkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle muhtarları ve halkın ilettikleri sorunlar ve sıkıntılar Belediye Başkanı'na aktarıldı.

Refik Alpaya, yapılan ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Saray Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinin kronik bir sorun haline geldiğine dikkat çekti.

Alpaya, yol ve park sorunları, alt yapı eksiklikleri, temizlik sorunu, oduncular esnafının mağduriyeti, gençler için spor alanı ihtiyacı, halk otobüslerinin işleyişi ve kaldırım işgalleri gibi sorunlara da vurgu yaptı.

Ayrıca, başıboş köpeklerin oluşturduğu tehlike, metruk yapılar ve uyuşturucu kullanımı gibi konular da gündeme getirildi.

Alpaya, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, tespit ettikleri sorunları Belediye Başkanı'na ilettiklerini ve bu konuların çözümü için takipçi olacaklarını belirtti. Ayrıca, Saray Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinin geciktiğini ve bu durumun hak sahiplerini mağdur ettiğini ifade etti.

Ziyaret sırasında gündeme getirilen sorunlar ve talepler, Belediye Başkanı Erdal Arıkan tarafından not alındı ve ilgili birimlerle değerlendirileceği bildirildi.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)