HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Halef Yılmaz ve beraberindeki partililer, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ailesini ziyaret etti.

Huda Pardan Kayip Narinin Ailesine Ziyaret 3193Ef06

Ziyarette, küçük Narin’in babasına ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Halef Yılmaz, Narin’in sağ salim bulunması için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti. Yılmaz, ziyaret sırasında, "Rabbim Narin kızımızın ailesine sabır versin. İnşallah bir an önce evlatlarına sağ-salim bir şekilde kavuşurlar. Bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla arama çalışmaları devam ediyor. Yoğun bir çalışma var. Ancak hiçbir iz bulunamamış olması bir sıkıntı. Bu sıkıntının bir an önce son bulmasını diliyoruz. Ailemize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Rabbim onların sıkıntılarını bir an önce gidersin, kendileri için kefaret vesilesi eylesin. Bu sıkıntıyı bir an önce giderme konusunda da yetkililerle bizim de diyaloğumuz devam edecek. Çalışmaları takip etmeye devam edeceğiz inşallah. Kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun diyoruz." dedi.

Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Huda Pardan Kayip Narinin Ailesine Ziyaret 810923F3

Ziyaret sonrası Narin’in babası Arif Güran, HÜDA PAR’ın kendilerine olan desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, kızının bulunması için çalışan herkese teşekkür etti.

Huda Pardan Kayip Narinin Ailesine Ziyaret 3E46A48F

Yılmaz’a ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Mahmut İrtem, Genel İdare Kurulu Üyesi Vedat Turgut ve Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever eşlik etti.

Huda Pardan Kayip Narinin Ailesine Ziyaret 79066Ab4

Kaynak: İLKHA