Bölge

Husumetli Aileler Arasında Çıkan Çatışmada 1 Ev Ateşe Verildi: 6 Gözaltı

Diyarbakır'da iki husumetli aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı, bir ev ateşe verildi. Olayla ilgili 6 şüpheli yakalandı.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda A.K., tabancadan çıkan kurşunla bacağına isabet ederek yaralandı. Yaralı A.K., diğer aile üyeleri N.K., M.K., C.K., A.K. ve Ö.K. tarafından 34 TH 0612 plakalı hafif ticari araca alınarak olay yerinden kaçırıldı.

Kaçan Şüpheliler Yakalandı

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, takip ettiği hafif ticari aracı Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi’nde durdurdu. Araçtan inerek kaçmaya çalışan 6 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yaralı A.K., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bir Ev Ateşe Verildi

Olayın ardından devam eden gerginlikte, husumetli ailelerden biri, diğer aileye ait bir evi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında evde hasar oluştu. Güvenlik güçleri, mahallede geniş çaplı önlemler alarak yeni olayların yaşanmaması için tedbir aldı. Polis, olaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.