Malatya'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 2 kişi yaralandı. İlk kaza Battalgazi ilçesi Başharık Mahallesi Gönültaş Caddesi üzerinde 13.15 sıralarında gerçekleşti. M.K. idaresindeki 44 ADG 872 plakalı araç ile S.Ş. yönetimindeki 06 AE 8489 plakalı araç, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çarpıştı. Kazada F.K. yaralandı.

Diğer bir kaza ise Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 15:10 sıralarında meydana geldi. Şehit Engin Gül Sokak içerisinde seyir halinde olan M.A. idaresindeki 06 CLM 206 plakalı araç ile P.K. yönetimindeki 44 PH 935 plakalı araç çarpıştı. Kazada P.K. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu üzücü kazalar, trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma önemini bir kez daha hatırlatıyor. Sürücülerin ve yayaların trafik güvenliği için gerekli tedbirleri almaları, trafik kazalarının önlenmesi adına büyük önem taşıyor. Yetkililerin de trafik kazalarını azaltmak için etkin denetim ve bilinçlendirme çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)