Güncel

İki Tır Arasında Sıkışan Otomobil Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Bursa'nın İznik ilçesinde meydana gelen kaza sonucu, iki tırın arasında sıkışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Bursa'nın İznik ilçesinde, Adapazarı istikametine seyreden M.Y. idaresindeki bir tırın ani fren yapması sonucu meydana gelen kaza, büyük bir trajediye neden oldu. Kaza, kırsal Karatekin Mahallesi'nde gerçekleşti.

Ani Fren Yapan Tır, Aracı Diğer Tırın Arasında Sıkıştırdı

67 ACB 931 plakalı tırın ani fren yapmasıyla aynı istikamette seyreden Alaattin Gün'ün kullandığı 54 AIP 018 plakalı otomobil ile arkasından gelen B.C'nin idaresindeki 37 HF 292 plakalı tır arasında sıkıştı. AA haberine göre; ihbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan araçtaki sürücü Alaattin Gün ve araçta bulunan Leyla F'yi kurtarmak için çalışmalara başladı. Ne yazık ki, sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Gün'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kadın ise 112 Acil Sağlık ekiplerince İznik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Otomobil Sürücüsünün Cesedi Morga Kaldırıldı

Alaattin Gün'ün cesedi, yapılan incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, yaşanan acı olay çevredekileri derin üzüntüye boğdu.