Bir süredir yüksek fiyatlarla satışa sunulan otomobil piyasasında gerileme sürüyor. Kasım ayında hazır otomobil fiyatları gerilerken yepyeni bir araç satın almak isteyenlerin sayısı arttı. Hayallerindeki otomobile sahip olmak isteyenler bir yandan piyasayı incelerken bir yandan da taşıt kredisi kampanyalarını araştırıyor.

Türkiye’de özel bankalar arasında milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Akbank, taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Akbank’ın kasım ayına özel taşıt kredisi kampanyası sayesinde otomobil satın almak daha kolay hale geldi. Yüksek otomobil fiyatlarına rağmen uygun faizle borçlanarak araç sahibi olma fırsatı başladı.

Tatvan'da Üretilen Ayakkabılar Balkan Ülkelerine ve Azerbaycan'a İhraç Ediliyor Tatvan'da Üretilen Ayakkabılar Balkan Ülkelerine ve Azerbaycan'a İhraç Ediliyor

AKBANK SIFIR KM TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

1506470.jpg

Bütçesine uygun koşullarda taşıt kredisi arayanlar, bankaların kasım ayında uyguladıkları kredi faiz oranlarını inceliyor. Son dönemde en uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi veren bankalardan biri Akbank oldu. Akbank resmi web sitesinden yapılan duyuruda taşıt kredisindeki güncel faiz oranlarını duyurdu.

Akbank’tan düşük faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanmak isteyenler hem web sitesinden hem de mobil uygulamadan başvuru yapabiliyor. Akbank’ın duyurusuna göre 0 km taşıt kredisi faiz oranı yüzde 3,69 olarak açıklandı. En fazla 48 ay (4 yıl) vade ile verilen taşıt kredisinde başvurular tüm hızıyla sürüyor.

AKBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI

Akbank’ın sıfır km otomobil satışında müşterilerine sunduğu taşıt kredisinin faiz oranı yüzde 3,69 olarak belirlendi. Bu oran aynı zamanda ikinci el otomobil satışlarında da geçerli oluyor. Dolayısıyla banka müşterileri ister otomobil bayilerinde sıfır araç alımında ister ikinci el pazarında taşıt kredisi fırsatlarından yararlanabiliyor.

Kasım ayında otomobil fiyatları bir miktar gerileme başlamışken yepyeni bir araç satın almak isteyenler Akbank’a yöneldi. Akbank’ın diğer bankalara göre uygun faiz oranlarıyla verdiği taşıt kredisi kampanyası büyük ilgi görüyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranı yüzde 3,69’dan başlıyor.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ