Türkiye’de giderek artan konut fiyatları, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürüyor. Kira ödeme derdine bir son vermek isteyenler, konut kredisi avantajıyla borçlanarak ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Hayallerindeki evi satın almak için bankalara yönelenleri sevindiren haberler geldi.

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan ING konut kredisi kampanyasında bombayı patlattı. ING, ev sahibi olmak isteyenleri yarı yolda bırakmayacak bir kredi desteği açıkladı. Buna göre ING’den konut kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlara uygun faiz oranları ve 48 ay taksitle ödeme imkanı sunulacak.

ING KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

33992.jpg

ING kredi kampanyaları vatandaşların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Bireysel ihtiyaç kredilerinde olduğu gibi konut kredisinde de kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. ING düşük faizle konut kredisi arayanları sevindirecek bir duyuru yaptı. Bankanın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre ING 48 ay vadeli düşük faizli konut kredisi kampanyasını başlattı.

Çay Fiyatlarına Zam Geldi Çay Fiyatlarına Zam Geldi

Türkiye’de giderek artan ev fiyatları yüzünden vatandaşlar konut kredisi kullanarak ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Konut kredisinde uygulanan faiz oranları arasında en iyi fırsatlar sunan bankalardan biri ING oldu. ING yeni müşterileri için konut kredisi kampanyasında yüzde 3,29 faiz oranı uygulayacağını duyurdu.

ING YÜZDE 3,29 FAİZLİ KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU

ING’den konut kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler dijital başvuru kanalları ve banka şubelerini kullanabiliyor. 48 ay vadeli kullanılan konut kredisi kampanyasında kredi limitleri müşteri talebine göre değişiklik gösteriyor. ING’nin web sitesindeki bilgilere göre müşteriler 2 milyon TL’ye kadar düşük faizli konut kredisi başvurusu yapabiliyor.

Konut kredisinde kullanılacak kredi limiti, satın alınan konutun satış bedeli üzerinden belirleniyor. İkinci el ve sıfır evler için farklı oranlarda konut kredisi kullanılabiliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgileri öğrenmek için ING banka şubelerine başvuru yapabilirsiniz.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ