Gazze'de bir hastanenin hedef alındığı acımasız saldırının ardından, İstanbul'da yaşayan işgalciler ülkeden ayrılmak için harekete geçiyorlar. Siyonist rejimin Ulusal Güvenlik Bürosu, Türkiye'deki vatandaşlarına ülkelerini terk etmeleri çağrısı yaparak Türkiye'den ayrılma sürecini başlattı.

İşgalci İsrail İstanbul'dan Ayrılıyor

Bugün, Arkia Havayolları'na ait bir Embraer E195 tipi uçak, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkarak İstanbul Havalimanı'na indi. İşgalciler, Türkiye'den ayrılmak isteyenler arasında bulunuyor ve İstanbul Havalimanı'nda uçaklarını beklemeye başladılar.

isgalciler-turkiyeden-gidiyor-b28514f8-001.jpg

2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için son gün ne zaman? 2025 hac ön kayıt ve yenileme işlemleri için son gün ne zaman?

Türkiye'den ayrılmak isteyen işgalciler, bilet ve bagaj işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport kontrolünü geçerek uçağın kapısına yöneldiler. İşgalcilerin Türkiye'yi terk etme kararı, Gazze'deki acı olayın yarattığı uluslararası baskı ve protestoların bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Bu gelişme, Türkiye'nin İsrail'in saldırılarına karşı net bir tavır sergilediği ve bu olayları kınamasıyla örtüşüyor.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)