Rahatsız olsa da, 15 Temmuz'da tankları durduran kahramanlarımıza sahip çıkacağız. 253 şehidimizi özlemle anacağız ve gazilerimizin mücadelesini gururla paylaşacağız.

Ancak bu süreçte rehavete kapılmayacağız. FETÖ mensupları adalet önüne çıkana kadar terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Rabbim bir daha böyle bir ihanet yaşatmasın.

Orman yangınlarıyla başarılı bir şekilde mücadele ediyoruz. Yangınlarla mücadele için 24 uçak, 100 helikopter ve 10 İHA görev yapıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı (TMO) 580 noktada ürün alımını kesintisiz sürdürüyor, alımlar devam edecek.

"Ekonomide önceliğimiz istihdam"

Türkiye, ekonomik hedeflerine bağlı kalarak istihdam ve üretim odaklı büyümeye devam edecek. Değişen şartlara rağmen asıl hedefimizden sapmayacağız. Geçmişte nasıl ülkenin sorunlarını başarıyla çözdüysek, bugünkü zorlukları da aşacağız.

Her türlü tedbiri alarak ülkenin refahını tüm halkımıza yayacağız.

Suriye ve Irak’ta 3 PKK Elemanı Etkisiz Hale Getirildi Suriye ve Irak’ta 3 PKK Elemanı Etkisiz Hale Getirildi

Memur maaşları düzenlenecek

Kamu işçilerini ve memurları hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz. Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması konusunda elde edilen geliri başka yerlere aktarmak adil bir yaklaşım değildir. Vergi artışlarıyla elde edilen geliri halkın mağduriyetini gidermeye yönlendireceğiz. Bütçeyle ilgili çalışmaların sonuçlarına göre, tüm kesimlerin taleplerini karşılamayı planlıyoruz ve bu konuda yılbaşı civarında neticeye ulaşmayı hedefliyoruz.

Editör: Mezher Yamaç