Malatya İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli kadın astsubaylar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında etkilenen Malatya'daki depremzede vatandaşları ziyaret ederek onlara moral oluyor. Yeşilyurt, Battalgazi, Akçadağ ve Doğanşehir'de gerçekleştirilen ziyaretlerde, özellikle yaşlılar, kadınlar ve çocuklarla bir araya gelen ekipler, depremzede vatandaşlara yaşam destek çalışmalarıyla moral ve motivasyon sağlıyor.

Kadın Astsubayların Ziyaretleriyle Çocukların Yüzü Güldü!

Kadın astsubaylar, ziyaret ettikleri konteyner kentlerde depremin olumsuz etkilerinden bir süreliğine uzaklaşan çocukların yüzlerinin gülmesini sağlıyor. Depremin yıkıcı gündeminden uzaklaşıp gülen çocukların ve ailelerin mutluluğu, ekiplerin yaptığı ziyaretlerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Bu zorlu süreçte depremzede vatandaşların psikolojik destek alması ve moral bulması, toplumun dayanışma ve yardımlaşma ruhunun bir yansıması olarak görülüyor. Kadın astsubaylar, gösterdikleri duyarlılık ve empatiyle depremzedelerin yanında yer alarak onların yanında olduğunu hissettiriyor.

Malatya'da görevli kadın astsubayların depremzedelere moral vermek için özverili çalışmaları, toplumun birlik ve beraberliğini güçlendiren güzel bir örnek oluşturuyor. Deprem sonrası yaşanan zorluklarla mücadele eden vatandaşlar için böylesi destekler, onların yaralarının iyileşmesine ve geleceğe umutla bakmalarına katkı sağlıyor.

mkwe.jpg
Kadın Astsubaylar Depremzedelere Moral Veriyor - Mutki Haber
mkewq.jpg
Kadın Astsubaylar Depremzedelere Moral Veriyor - Mutki Haber
mkwq.jpg
Kadın Astsubaylar Depremzedelere Moral Veriyor - Mutki Haber

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)