Temmuz- Aralık 2023 dönemini kapsayan maaş zamları yalnızca kısa bir süreliğine etkili olan çalışanlar, yüksek enflasyon karşısında hızla eriyen maaşlarına destek arayışı içerisine girdi. Bir süredir ay başında aldıkları maaşlar ile ayın ortasını dahi göremeyen milyonlarca çalışan, bu süreçte özellikle bankaların kredi ürünlerini yakın takip altına aldı. Ancak orada da yüksek faizler ve düşük limitler ile karşı karşıya kalan çalışanların hayal kırıklıkları devam ederken yüzleri güldüren önemli açıklama kamu sektöründen geldi.

Kurulduğu günden bu yana tüketici menfaatine ürünler düzenleyerek milyonların yüzlerini güldüren Halkbank, son olarak zorlu ekonomik şartlara karşı avantajlı bir kredi ürünü düzenlediğini bildirdi. Kasım ayı boyunca geçerli olacak olan kredi kampanyasının çalışanları kapsadığını ifade eden kamu bankası, ürününe ilişkin detayları paylaştı.

1 Ekim Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu? 1 Ekim Güncel Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu?

HALKBANK ÇALIŞAN KREDİSİ KASIM 2023

90059.jpg

Kasım ayına giriş yapılır yapılmaz kredi kartı ve kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kamu bankası Halkbank, son olarak çalışanlara seslendi. Banka sağlık çalışanları, kamu çalışanları ve özel sektör çalışanları için özel olarak düzenlemiş olduğu finansman ürününü ‘Bordro24 İhtiyaç Kredisi’ ismi ile duyurdu. Maaş hesabını Halkbank bünyesine taşıyan tüm çalışanların kredi hizmetinden yararlanabilecekleri bildirildi.

Halkbank’ın resmi web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu açıklamaya göre kasım ayının sonuna kadar maaş hesabını taşıyan tüm çalışanlar, ödeme kolaylığından yararlanarak finansman desteği alabilecek. Taksit ödemeleri kişinin tercihine bağlı olarak; eşit, artan, azalan, 3 ayda bir olacak şekilde yapılabilecek.

HALKBANK ÇALIŞAN KREDİSİ ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Sektörün en güçlü isimleri arasında yer alan Halkbank’ın düzenlemiş olduğu Bordor24 İhtiyaç Kredisi, çalışanların dikkatlerini çekmeyi başardı. Banka, üründen destek almak isteyenler için bir fikir olması açısından örnek maliyet tablosunu şu şekilde oluşturdu:

- Kredi tutarı: 50 bin TL

- Vade sayısı: 36 ay

- Faiz oranı: Yüzde 3,89

- Taksit tutarı: 3.043,88 TL

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ