27 Mayıs’ta Pendik Dumlupınar Mahallesi’nde saat 11.00 sıralarında Nihat Salih’e (79) ait parçalanmış ceset bir çöp konteynerinde bulundu. Soruşturma kapsamında B.D. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayete ilişkin yeni detaylar ise kan dondurdu.

bitliste-minibus-sarampole-yuvarlandi-3-3.jpg

Bakan Fidan, HAMAS Heyeti ile Görüştü Bakan Fidan, HAMAS Heyeti ile Görüştü

Sırtına 'M' harfi kazınmış

Nihat Salih ile B.D.’nin olay günü telefonda görüştükleri, B.D.’nin Salih’in evine girerken güvenlik kamerasına yakalandığı ve kısa süre sonra Salih’in telefon sinyalinin kesildiği tespit edildi. Güvenlik kamera görüntülerinde, B.D.’nin çöpe bir şeyler döktüğü, kovanın sapını peçete ile tuttuğu ve parmak izi bulunan peçeteyi geri dönerek aldığı görüldü. Salih’in sırtına bıçakla ‘M’ harfi kazındığı ve şüphelinin eşinin adının ‘M’ harfi ile başladığı belirlendi.

bitliste-minibus-sarampole-yuvarlandi-3-1.jpg

B.D.’nin daha önce çobanlık yaptığı ve hayvan kesim yerinde çalıştığı, ayrıca uyuşturucu kullanmak, hakaret, yaralama ve tehdit suçlarından 5 sabıkası bulunduğu ortaya çıktı. Nihat Salih’in ise 2006 yılında fuhuşa teşvik ve zorlamadan suç kaydı olduğu belirlendi. Soruşturma halen devam ediyor. (İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)