Güncel

Kanlı Cinayetin Şok Görüntüleri Ortaya Çıktı

Boşanma aşamasındaki bir tartışmanın cinayete dönüştüğü Gaziantep'te, Halil Çağlar'ın gerçekleştirdiği dehşet veren silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ne Olmuştu?

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 29 Ocak 2024 tarihinde meydana gelen dehşet veren cinayetin yeni görüntüleri, ortaya çıktı. Boşanma aşamasındaki bir kavga, Halil Çağlar'ın eşi Yüksel Çağlar ve kayınbiraderleri Ahmet ile Mehmet Oymak'ı silahla vurarak öldürdü. Daha sonra kızını ve baldızını ağır yaralayıp kaçmıştı. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde polisten kaçamayacağını anlayan Çağlar kafasına sıkıp intihar etmişti.

Panik İçinde Kaçış Başladı

Belkıs Mahallesi'nde yaşanan olayın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerinde, otomobilden inen Halil Çağlar'ın önce aracın yanında bulunan bir kişiyi vurduğu, ardından eve girmek isteyen bir başka kişiye ateş ettiği görülüyor. Çağlar, koşarak diğer aile fertlerine ateş ettikten sonra aracına binerek olay yerinden hızla kaçıyor. Görüntülerde, komşuların ve aile fertlerinin korku içinde etrafa kaçışmaları da yer alıyor.(İHA)