Kanlı İnfaz: Fuhuş Çetesi Lideri Tüfekle Vurularak Öldürüldü

Erzurum’da fuhuş çetesi lideri olduğu iddia edilen bir kişi, şikayetçi olduğu kişi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Erzurum’da dün sabah saatlerinde Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi’nde meydana gelen olayda, fuhuş çetesi lideri olduğu öne sürülen Bünyamin K. (45), tehdit ve hakaret ettiği Ümit D’nin (32) evine gitti. Ümit D, Bünyamin K’den karakola giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Bünyamin K, elindeki sopayla yeniden Ümit D’nin evine geldi ve ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ümit D, evinde bulunan tüfekle Bünyamin K’ye ateş etti. Bünyamin K, aldığı kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

Mahalle Sakinlerinin İhbarı Üzerine Ceset İncelemesi Başlatıldı

Olayı duyan mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Bünyamin K’nin cesedini inceledi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Bünyamin K’nin cesedi, otopsi için Erzurum Bölge Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cinayet zanlısı Ümit D ise polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Bünyamin K. ile Ümit D’nin “fuhşa aracılıktan” suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Cinayet anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Ümit D’nin evinin önünde Bünyamin K’ye tüfekle ateş etmesi ve Bünyamin K’nin yere yığılması net bir şekilde görülüyor.