Malatya-Adıyaman karayolunda tır ile 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Tırın römorku karşı şeride savruldu

Kaza, saat 14.00 sıralarında Doğanşehir Suçatı mevkiinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre; G.G. (48) idaresindeki 33 N 2186 plakalı tırın bağlı olduğu 34 BTE 84 plakalı yarı römork, Malatya istikametinden Adıyaman istikametine seyir halinde iken karşı şeride savruldu. Römorkun savrulması sonucu Adıyaman istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan O.A. (25) idaresindeki 34 DLH 422 plakalı otomobile ve İbrahim Ağar (59) idaresindeki 44 NZ 788 plakalı otomobile çarptı.

Kazada iki kişi olay yerinde can verdi

Kazada 44 NZ 788 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Ağar ile yanında bulunan Nihat Kozant olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada tır sürücüsü ile diğer otomobilin sürücüsü ise yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Otomobilde sıkışan 1 yaralı ise Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılarak 112 ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralının da aynı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı

Kaza nedeniyle Malatya-Adıyaman karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yağmurun etkili olduğu kaza yerinde başka kazalara sebebiyet verilmemesi için jandarma ve trafik polisleri yoğun bir çaba gösterdiler. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)