Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 5 gün önce traktörle tarla sürmek için evinden ayrıldıktan sonra kaybolan 24 yaşındaki Nail Ceylan'ın cesedine ulaşıldı. Jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Susurluk Belediyesi ve itfaiye ekipleri, Kocapınar Mahallesi'nde yaşayan gencin arama çalışmalarını sürdürmüştü.

Simav Çayı'nda Arama Çalışmalarında Cansız Bedenine Ulaşıldı

Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) Timi, Simav Çayı'nda gerçekleştirdiği arama çalışmaları sırasında, kırsal Karaköy Mahallesi yakınında traktörünün bulunduğu bölgeden 400 metre uzaklıkta, ağaç dallarına takılı vaziyette Nail Ceylan'ın cansız bedenine ulaştı.

Çiftçilere 2 Milyar Lira Tarımsal Destek Ödemesi Yapılacak Çiftçilere 2 Milyar Lira Tarımsal Destek Ödemesi Yapılacak

5-gun-once-kaybolmustu-aci-haber-geldi-ab565621.jpg

Cenaze, kesin ölüm nedeninin tespiti için hastane morguna gönderildi. Susurluk ilçesi kırsal Kocapınar Mahallesi'nde yaşayan Nail Ceylan, 29 Aralık 2023'te traktörle tarla sürmek için evinden ayrıldıktan sonra dönmeyince ailesi tarafından jandarmaya kayıp ihbarı yapılmıştı. Jandarma ve diğer kurumlar tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında, 31 Aralık'ta Karaköy Mahallesi yakınında Simav Çayı'nda 4 metre derinlikte gencin traktörü bulunmuştu. (AA)

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)