Freni Boşalan Kamyon 2 Araca Çarparak Devrildi: 7 Kişi Yaralandı Freni Boşalan Kamyon 2 Araca Çarparak Devrildi: 7 Kişi Yaralandı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 3 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için sosyal medyadan bir çağrı yaptı.

Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 7

Kaybolan Narin İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

Tavşantepe Mahallesi’nde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan Narin’den henüz haber alınamadı. Ailesi ve mahalleliler tarafından aranan küçük Narin için AFAD, JAK, sağlık, jandarma, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve koku alma köpeklerinin yanı sıra havadan helikopterle de desteklenen arama çalışmaları sonuç vermedi.

Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 6

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, yetkililerden arama çalışmalarına devam etmelerini ve vatandaşlardan hassasiyet göstermelerini talep etti.

Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 9

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "21 Ağustos Çarşamba günü Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan #naringüran kızımız 3 gündür halen kayıp. Yetkililerin daha ivedi bir şekilde çalışmasına devam etmesini ve vatandaşlarımızın da hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Narin kızımızın bir an önce sağ salim bir şekilde ailesine kavuşmasını Allah'tan ümit ediyoruz." denildi.

Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 8Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 4Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 3Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 2Diyarbakirda 8 Yasindaki Narin Sirra Kadem Basti 10

Muhabir: Mehtap Çelebi