Bingöl'ün merkeze bağlı Arıcılar köyünde yaşayan Hüseyin İlgi (62), cumartesi günü evinden ayrıldıktan sonra 2 gün boyunca kendisinden haber alınamadı. Endişe verici durumu fark eden ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Hüseyin İlgi'nin kayıp olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Arama Kurtarma ekipleri ile SAR Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ayrıca Bitlis ve Diyarbakır'dan dalgıçlar da olay yerine gönderildi.

askldasjkjldsakls.jpg
Kayıp Şahsın Cansız Bedeni Sulama Göletinde Bulundu

Hüseyin İlgi'nin Cansız Bedeni Gölette Bulundu

Arama çalışmaları kapsamında, dağcılar bölgedeki sarp kayalıklar ve yüksek kesimlerde arazi araması yaparken, dalgıçlar ise Arıcılar köyünün yakınında bulunan sulama göletinde yoğun bir çaba harcadılar. Dünden beri sürdürülen arama faaliyetlerinin sonunda, Hüseyin İlgi'nin cansız bedeni sulama göletinde bulundu.

Hüseyin İlgi'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemleri için gerekli adli süreç başlatıldı.

sdakllksadlksa.jpg
Kayıp Şahsın Cansız Bedeni Sulama Göletinde Bulundu

Hüseyin İlgi'nin Hayatını Kaybettiği Belirlendi

Olayla ilgili inceleme çalışmaları devam ederken, arama kurtarma ekipleri ve yetkililerin titizlikle çalıştığı belirtildi. Hüseyin İlgi'nin kayıp olmasının ardından yoğun çaba ve işbirliğiyle gerçekleştirilen arama çalışmaları sonucunda, üzücü bir şekilde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Bu acı olay nedeniyle bölgede büyük bir üzüntü hakim olurken, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için adli makamlarca yapılan incelemelerin sonuçları merakla bekleniyor.

lmsdamldsamlmasd.jpg
Kayıp Şahsın Cansız Bedeni Sulama Göletinde Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)