Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Yenikaraman Mahallesi Sanayi Caddesi İhsaniye metro istasyonu mevkiinde kaza oldu. İLKHA Haber Ajansından edinilen bilgiye göre E.C. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce ağaca, ardından hafif raylı sistem hattı Bursaray'ın duvarına çarptı, takla attı ve metrelerce sürüklendikten sonra alt geçit duvarına çarparak durdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ’a Destek Mesajı: "Kirli Elleri...

105355996-2-640x360.jpg

Kazanın şiddetiyle araçtan fırlayan kimliği belirlenemeyen bir kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü E.C. ve araçta bulunan 2 kişi ise yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hemen müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtarırken, sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye sevk etti.

Yaralılardan biri ağır durumda olup diğer ikisi ise hafif yaralı olarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden kadının cesedi ise morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Editör: Cengiz Tontaş