Ekonomi

Kefilsiz düşük faizli emekli kredisi duyuruldu! Bitlis PTT şubeleri günlük 44 TL'ye 25 bin TL dağıtıyor

Nakit desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyan emeklilere, bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. PTT, Aktif Bank aracılığı ile düzenlenmiş olan kredi ürününü duyurdu. İşte ayrıntılar…

Yeni ekonomik düzen çerçevesinde ağırlaşan ekonomik şartlar, toplumun her kesimini derinden etkiledi. Uzun süredir bütçeleri ile ayın ortasını dahi göremeyen tüketiciler, bu süreçte destek kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Enflasyon, kur farkı, akaryakıt zamları ve daha pek çok olumsuz gelişmenin etkisi ile köşeye sıkışan tüketiciler, bankaları sorgulamaya başladı. Arama motorlarında özellikle emekli vatandaşların destek arayışı içerisinde oldukları görüldü.

Temmuz ayında açıklanan maaş zammından memnun olmayan emekliler, destek arayışlarını hızlandırdı. Bu noktada hem özel bankalar hem de kamu bankaları çalışmalarına devam ederken Aktif Bank bombayı patlattı. Emeklilere tek şart karşılığında kredi desteği vereceğini belirten banka, ayrıntıları aktardı.

AKTİF BANK PTT EMEKLİ KREDİSİ KASIM 2023

Senelerdir tüketici lehine kampanyalar geliştiren Aktif Bank, son olarak emeklilere seslendi. Maddi açıdan zor durumda olan emeklilere kredi desteği vereceğini belirten banka, ayrıntıları aktardı.

Kasım ayının tamamlanmasına günler kala emeklilerin yüzlerini güldüren Aktif Bank, emekliler için kesenin ağzını açtı. Emeklilere 70 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini belirten banka, ürünün vade sayısını 36 ay olarak belirledi. Kampanya dahilinde uygulanacak olan faiz oranı ise yüzde 3,19 olarak açıklandı.

Aktif Bank tarafından düzenlenmiş olan emekli kredisi, PTT şubeleri aracılığı ile başvurula açıldı. Ayrıca Aktif Bank’ın internet sitesi ve mobil uygulaması aracılığı ile de hizmete sunulan kampanyanın şartları belli oldu. Banka, söz konusu 70 bin TL’lik desteğinden yararlanılabilmesi için maaş hesabının PTT’ye taşınması gerektiğini bildirdi.

AKTİF BANK EMEKLİ KREDİSİNDE AYLIK TAKSİTLER KAÇ TL?

Uygun faiz ve uzun vade avantajları ile duyurulmuş olan kefilsiz Aktif Bank emekli kredisi için taksit hesabı yapıldı. Banka, ilgili verileri şu şekilde sıraladı:

  • Kredi tutarı: 75 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 3,19
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 1.349,21 TL

Kaynak: Haber Merkezi