Güncel

Kendi İhmalsizliği Sonucu Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da, arkadaki ışıkları çalışmayan traktör sürücüsüne 2 gün önce verilen ceza, gece saatlerinde karanlıkta fark edilmeyen bir otomobilin arkadan çarpmasıyla ölüme neden oldu. Kazada 3 kişi de yaralandı.

Elde edilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi ile Halfeti ilçesini birbirine bağlayan karayolu üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Yasin Ç. tarafından kullanılan yabancı plakalı otomobil, arka farları çalışmayan Mehmet Aslan'ın (60) yönettiği traktörü fark edemeyerek arkadan çarptı.

Yere düşüp tekerlek altında kaldı
Çarpmanın etkisiyle yere düşen Mehmet Aslan, sürdüğü traktörün tekerleği altında ezilirken, traktör de kontrolünü kaybederek yol kenarındaki bir beton kamelyaya çarpmadan durabildi

1 Ölü, 2'si Ağır 3 Yaralı

Kaza sonucu bölgeye hızla sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, incelemeler sonucu traktör sürücüsü Mehmet Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Yasin Ç. ve yanındaki F.Ç. ile D.Ç. ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine taşındı. Yasin Ç. ve F.Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Mehmet Aslan'ın yakınları, yerdeki cesedi görünce büyük bir şok yaşadılar.

Jandarma 2 Gün Önce Cezalandırmış

İddiaya göre, jandarma ekipleri traktörün arkadaki ışıkları çalışmadığı gerekçesiyle sürücüsüne 2 gün önce ceza vermiş ve lambaları tamir etmesi konusunda uyarıda bulunmuş. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.