Güncel

Kırmızı Işıkta Geçen Alkollü Sürücü Katliam Yaptı: 1'i Bebek, 4 Ölü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kırmızı ışığı ihlal eden alkollü sürücü, dört kişilik bir ailenin hayatına mal oldu. Olayda 1’i bebek 4 kişi hayatını kaybetti.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan alkollü sürücü Faruk A. (34) kontrolündeki otomobille, kırmızı ışıkta bekleyen Çetin Karakuş (60) ve ailesinin bulunduğu araca çarparak dört cana mal oldu. Kaza sonucu, Çetin Karakuş, eşi Çiğdem Karakuş (53), kızları Çisem Meriç (30) ve 6 aylık torunları Aras Meriç hayatını kaybetti.

Araç 50 Metre Sürüklendi

Babaeski'de yaşayan Karakuş ailesi, Çorlu'da oturan kızlarına yapılan doğum günü ziyareti sonrasında 6 aylık bebekleri Aras Meriç'in rahatsızlanmasıyla hastaneye gitmek üzere yola çıkmıştı. Şehir içindeki Zafer Mahallesi'ndeki ışıklı kavşakta gerçekleşen kazada, Kızının doğum günü kutlamış olan Çetin Karakuş'un araçları, Faruk A.'nın yandan çarpması sonucu 50 metre kadar sürüklendi.

Ölenlerin Arasında 6 Aylık Bebek Var

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, Çiğdem Karakuş ve kızı Çisem Meriç’in yoğun yaralarla hayatını kaybettiği belirlendi. Çetin Karakuş ve 6 aylık Aras Meriç hastaneye kaldırıldı ancak her ikisi de tedavi altındayken yaşamlarını yitirdi.

Sürücünün Alkollü Olduğu Belirlendi

Kaza sonrası 1.97 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Faruk A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Geride ise doğum gününde çekilen fotoğraflar kaldı. Faruk A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.