Bakan Yerlikaya: TUSAŞ'taki Terör Saldırısında Şehit ve Yaralılarımız Bulunmaktadır Bakan Yerlikaya: TUSAŞ'taki Terör Saldırısında Şehit ve Yaralılarımız Bulunmaktadır

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlamış ve kısa süre içerisinde reytingin zirvesine oturmayı başarmıştı. Reytinglerde ‘Yalı Çapkını’ dizisini zaman zaman egale etmesiyle gündeme gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu, geçtiğimiz sezona göre daha çok ilgi görür hale geldi. Senaryosunu diri tutmayı sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisi, gördüğü ilgiyi artırmak için hikayesini zaman zaman renklendirmeye de başladı.

Hikayesini renklendirmek için kadrosunu genişletmeyi sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni bölümüne bir konuk oyuncu almak için hazırlıklara başladı. Yeni bir isimle daha anlaştığı öğrenilen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonuna dahil olacak isim, şimdiden seyircisini heyecanlandırdı. Diziye gelmeden konuşulmaya başlanan o ismin canlandıracağı karakter de ortaya çıktı. İşte Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni oyuncusu…

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNE YENİ BİR İSİM GELİYOR

ozlem-leman-davran-phzm-cover-jpg.webp

Her Cuma Show TV ekranlarındaki yerini alan Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni haftaya sürpriz bir isimle giriş yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna bu kez de ünlü oyuncu Özlem Leman Davran konuk oldu. Dizide ‘Gonca’ karakterine hayat verecek olan Özlem Leman Davran’ın karakterinin Barış Kılıç’ın canlandırdığı ‘Ömer’ karakterinin arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

SEYİRCİ BEĞENİRSE KADROYA KALICI GİREBİLİR

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin bu haftaki bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan Gonca karakteri, yapım ekibi ile 2 bölümlük anlaşma yaptı. Yeni bölümde Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) çiftinin ilişkisindeki gerginlik başka bir boyuta taşınacakken; Kızılcık Şerbeti dizisinin seyircisinin seçmesi halinde Gonca karakteri kalıcı hale de gelebilir. Bu hafta ve önümüzdeki hafta seyirci karşısında olacak olan Özlem Leman Davran, canlandırdığı Gonca karakterinin Ömer’le yemeğe çıkmasıyla dahil olacak. Öte yandan Kızılcık Şerbeti dizisi, bu akşam saat 20.00’da yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.

Editör: GÜLİSTAN ÇELEBİ