Bölge

Köpeğin Kovaladığı Çocuk, Araçların Altında Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sokak köpeği tarafından kovalanan çocuk, araçların altında ezilmekten sürücülerin refleksi sayesinde son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Loading...

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Viranşehir Caddesi'nde korkutan bir olay yaşandı. Kaldırımda yatan sokak köpeklerini gören 8 yaşındaki çocuk, yanlarından geçmek için yola çıktı. Köpeklerden biri, çocuğu görünce yerinden kalkarak ona saldırdı. Köpekten kaçan çocuk, panik içinde yola doğru koştu.

Kahraman Sürücüler, Çocuğu ve Köpeği Kurtardı!

Çocuk yola fırladığında, bir aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Sürücünün ani refleksi sayesinde çocuk ezilmekten kurtulurken, yere düşmesi sonucu başka bir aracın altında kalma tehlikesi yaşadı. Çocuğu fark eden bir başka sürücü, manevra yaparak hem çocuğu hem de köpeği tehlikeden uzaklaştırdı.

Güvenlik Kamerası Olayı Kaydetti

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı ve çocukların sokağa çıkmaktan korktuğu belirtildi. Sokağa çıkmaya çekinen çocuklar, yetkililerden yardım talep ederken, vatandaşlar sokak köpeklerinin oluşturduğu tehlikeye dikkat çekti. Şura Çelik isimli çocuk, "Sokaktan her geçtiğimizde kopekler bize saldırıyor. Ondan dolayı çok korkuyoruz” ifade etti, Enes Kaya da benzer şekilde köpeklerin saldırısından endişe duyduklarını ifade etti.