Bingöl

Köpeklerin Saldırdığı 8 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralanan 8 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, Turgut Özal Mahallesi'nde dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Evine yakın bir noktada arkadaşlarıyla oyun oynayan Miraç, bir grup başıboş köpekle karşılaştı. Köpeklerden biri, küçük çocuğun baldırını ısırarak yaraladı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve ailesi, Miraç'ı hemen Karlıova Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tedavinin ardından Miraç, ailesiyle birlikte evine döndü.

Yaralı çocuk o anları anlattı

Yaşadığı olayı anlatan Miraç Aksoy,''Oyun oynuyorduk, inşaatın oraya gittik. Köpek oradaydı ve bana baktı, ısırdı. Ablam bağırdı, ablamın üstüne düştüm ben. Ondan sonra bir tane abi geldi, annem geldi ve beni hastaneye götürdüler. İlaç verdiler, iğne vurdular” dedi.

Amca yetkillerden çözüm bulmalarını talep etti

Yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istediklerini belirten amca Yakup Aksoy ise ''Dün akşam saat 18.00 sıralarında ben yoktum burada köydeydim, yeğenime köpekler saldırmış başıboş köpekler. Bir an önce bunlara bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Çocuklar korkusundan evden dışarı çıkamıyorlar artık. Uzaklarda yakalasaydı allah bilir başına ne gelirdi? Yetkililerin bunlara bir çözüm bulmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.