Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, Malatya-Kayseri kara yolu Akçadağ Kağıt Fabrikası mevkiinde bir minibüs ile bir otomobilin karıştığı trafik kazası meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında gerçekleşen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

qjnwnjqooq.jpg
Malatya'da Korkunç Kaza! Minibüs ile Otomobil Çarpıştı

Kazada 1 Kişi Yaralandı: Otomobil ile Minibüs Çarpıştı

Kazada, Kayseri istikametine seyreden 28 yaşındaki N.B. tarafından kullanılan 06 BT 033 plakalı otomobil ile cezaevi kavşağından dönüş almak isteyen 69 yaşındaki E.H. yönetimindeki 44 PN 308 plakalı Ford marka minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kazada 64 yaşındaki D.H. yaralandı.

Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, hemen müdahale ederek yaralı şahsı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Yaralının sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın meydana gelme nedeni ve sorumluluğu konusunda detaylı araştırmalar yapılacak ve rapor hazırlanacaktır. Olayın şiddeti ve yaralının durumuna göre gerekli yasal işlemler de yapılacaktır.

njqwqnjqnwj.jpg
Malatya'da Korkunç Kaza! Minibüs ile Otomobil Çarpıştı

Trafik kazalarının yaşanmaması ve yaralanmaların önüne geçilmesi için sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır. Sürücülerin hız sınırlarına uymaları ve güvenli sürüş tekniklerini kullanmaları, trafikteki kazaların azalmasına katkı sağlayacaktır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)