Güncel

Korkunç Trafik Kazası: 2 Ölü 5 Yaralı

Çanakkale-Bandırma kara yolunda meydana gelen feci kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Araçların çarpıştığı olayda tarlaya savrulan otomobil büyük bir faciaya yol açtı.

Çanakkale-Bandırma kara yolunda, Lapseki ilçesi sınırları içerisindeki Hacıömerler Kavşağı Mevkii'nde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Olay, Biga ilçesi istikametine seyir halinde olan Ferruh Ö. yönetimindeki hafif ticari araç ile Murat K. tarafından kullanılan otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın etkisiyle Murat K.'nin kullandığı otomobil tarlaya devrildi.

Kazanın haber alınmasının ardından itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında otomobilin sürücüsü Murat K. ve aynı araçta bulunan Necati A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar ise otomobilde bulunan Fuat, Mert ve Fatih A. ile hafif ticari araçtaki Ferruh Ö. ve Rabia Ö. hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga gönderilirken, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.