Mardin’in Derik ilçesine bağlı Tarlacık Mahallesi'nde başlayan taşlı sopalı kavga, şehir merkezinde trajik bir olaya neden oldu. Kavganın taraflarından Abdulvahap ve Selahattin Acet, yaşanan anlaşmazlık sonucu kuzenleri Resul Derin'i çekiç ve sopalarla acımasızca öldürdü. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, cinayet anını dehşet verici detaylarla ortaya koydu.

Koyde Tasli Sopali Kavga Ettiler Sehir Merkezinde Cekic Ve Sopayla Katlettiler 2

Kuzenler Çekiç ve Sopalarla Saldırdı

22 Haziran tarihinde Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'nde gerçekleşen vahim olayda, 4 çocuk babası Resul Derin, evinden çıkıp işe gitmek üzereyken arkasından yaklaşan kuzenleri tarafından saldırıya uğradı. Görüntülerde, yolda yürüyen Derin'e arkadan gelen şüphelilerin ellerindeki çekiç ve sopalarla defalarca vurduğu, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle şüphelilerin kaçtığı görüldü.

Kavga 5

Şüpheliler Tutuklandı: Silahlar Ele Geçirildi

Polisin titiz çalışması sonucu şüpheliler Abdulvahap ve Selahattin Acet, Kızıltepe ilçesinde yapılan operasyonla yakalanarak tutuklandı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada ise 2 tabanca, 2 şarjör ve 30 mermi ele geçirildi. Emniyet makamlarınca 'Kasten öldürme' suçundan mahkemeye sevk edilen şüphelilerin, cinayeti daha önce yaşanan kavgaya dayandırdıkları öğrenildi.

Kavga 3

Köyde Taşlı Sopalı Kavga Anları Kameraya Yansıdı

Köydeki taşlı sopalı kavga anları da kameraya yansımıştı. Şüphelilerin öne sürdüğü sebep olan bu olayda da görüntülerde, kadın ve çocukların da karıştığı büyük bir arbede yaşandığı ve jandarmanın müdahale etmek için havaya ateş açtığı görüldü. Durum, köylüler arasında ciddi endişelere yol açarken, yetkililer olayın ardından güvenlik önlemlerini artırmış durumda.

İki Tır Feci Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti İki Tır Feci Çarpıştı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kavga 2Kavga 1Kavga

Kaynak: DHA