Küle Dönen Evde Canlarını Zor Kurtardılar

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, kısa sürede alevlere teslim olan evde yaşanan can pazarında Ertunç ailesi son anda kendilerini dışarı atmalarıyla kurtuldu. Kış gününde ev kullanılmaz hale geldi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bulunan Emir Şaban Mahallesi'nde, 6 kişilik Ertunç ailesinin tek katlı kiralık evinde şiddetli bir yangın çıktı. Saat 03.30 sıralarında meydana gelen yangında, ev hızla alevlere teslim oldu. Aile fertleri, alevlerin arasından son anda kendilerini dışarı atarak canlarını kurtardı.

. "Elde yok avuçta yok, ne yapacağımızı bilmiyoruz"

Olayın detaylarına göre, yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, alevler kısa sürede evi sararak kullanılamaz hale getirdi. Ev sahibi Agit Ertunç, olayı şu şekilde aktardı: "İtfaiyeye haber verdik. İtfaiye gelip müdahale etti. Ancak alev evin her tarafını sardı. Evin tamamı yandı. İşsizim, 6 nüfusum var ve kirada oturuyorum. Evim tamamen yandığı için yakınlarımın yanına yerleştim. Kar kış gününde aile olarak açıkta kalmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Elde yok avuçta yok, ne yapacağımızı bilmiyoruz."dedi (İHA)