Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir siteye sipariş götüren kurye ile asansörü temizledikten sonra kilitleyen kapıcı arasında gerginlik yaşandı. Olay, Kayapınar Peyas Mahallesi 462’nci Sokak’ta meydana geldi.

Aksa Tufanı'nın Yıldönümünde On Binlerce Diyarbakırlı Gazze'ye Desteğini Haykırdı Aksa Tufanı'nın Yıldönümünde On Binlerce Diyarbakırlı Gazze'ye Desteğini Haykırdı

Online yemek siparişi getiren kurye F.A., asansörü kullanarak 5’inci kata çıkmasının ardından, kapıcı E.S. ile karşılaştı. E.S., F.A.’ya asansörü kapatacağını belirtip, paketi teslim ettikten sonra merdivenle inmesini istedi.

Diyarbakirda Kurye Ile Kapici Arasinda Asansor Kavgasi Kamerada 1

Kurye, paketi teslim ettikten sonra E.S.’nin asansörü kilitlemesinin doğru olmadığını dile getirdi. Bu durum üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve olay, bina sakinlerinin de müdahil olmasıyla büyüdü.

Diyarbakirda Kurye Ile Kapici Arasinda Asansor Kavgasi Kamerada 2

Çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedilen kavga, polis ekiplerinin bölgeye gelmesiyle sonlandığında, taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Diyarbakirda Kurye Ile Kapici Arasinda Asansor Kavgasi Kamerada 3Diyarbakirda Kurye Ile Kapici Arasinda Asansor Kavgasi Kamerada 4

Kaynak: DHA