Camp Yolu'ndaki Otomobil Kazası: İngiliz Polisi İhbar Üzerine Harekete Geçti, İlkokul Binaya Çarpan Araçta 8 Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti!

İngiliz polisi, Camp Yolu'nda meydana gelen korkunç kazayla ilgili bilgilendirme yaparak, emniyet ekiplerinin olay yerine ulaştığını açıkladı. Londra İtfaiyesi ve Ambulans Servisi de acil durum ekiplerini bölgeye yönlendirerek kurtarma çalışmalarını başlattı.

İşgal rejimi Refah'ta bir evi bombaladı: 4 şehid İşgal rejimi Refah'ta bir evi bombaladı: 4 şehid

Polis açıklamasında, kazada yaralanan 8 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiğini belirtti. Ayrıca, 40'lı yaşlardaki sürücünün "tehlikeli araç kullanarak ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla gözaltına alındığı ifade edildi.

Londra Ambulans Servisi Baş Sağlık Görevlisi John Martin, yaptığı açıklamada, olay yerinde 16 kişinin tedavi edildiğini ve 10 kişinin hastaneye sevk edildiğini bildirdi.

Yetkililer, olayın terörle bağlantılı olmadığını ve soruşturmanın devam ettiğini vurguladı. Kazanın meydana geldiği ilkokulda 4 ila 11 yaş arası kız çocuklarının eğitim gördüğü belirtildi. Durumu şok edici olan bu olayın nedenleri ve daha fazla ayrıntı ise soruşturma kapsamında değerlendirilmektedir.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)