Antalya'nın Kurtalan ilçesinde yaşayan Vedat Kurt, 2020 yılında ailesine bakmak için geldiği Antalya'da çalıştığı oto bakım atölyesinde 2 yıl boyunca maaş alamadı. Maaşını talep ettiği sırada işverenleri tarafından işkenceye maruz bırakıldı.

3 Ay Boyunca Odada  Aç-Susuz Tutuldu

Elleri ve ayakları bağlanan, aç-susuz bırakılan ve dişleri kerpetenle çekilen Kurt, elektrikli sopayla dövüldü ve ağzına böceklerin zorla yedirilmesine maruz kaldı. Bu korkunç işkencelerin ardından 3 ay boyunca izbe bir odada tutulan Kurt, izler iyileşince kaçarak karakola başvurdu.

Maaşını İsteyen Gence Korkunç İşkence Dişlerini Kerpetenle Çektiler, Böcek Yedirdiler (3)

Vedat Kurt, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “3 gün boyunca aç susuz bir şekilde elektrikle, dayakla sopayla işkencelere ve en son olarak ise kerpetenle dişlerim çekildi. Ve dahası ağzıma türlü türlü böcekler konularak zorla yedirilerek birçok işkencelere tabi tutuldum.

Tüm bunları bana yapan 4 kişi 3 ay boyunca beni izbe bir odada rehin aldıktan sonra yaralarım biraz iyileştikten sonra onlarından elinden kaçarak karakola giderek bana işkence yapanlardan şikayetçi oldum.

Bana yapılan bu işkence görüntüleri ise 4 kişinin HTS telefon kayıtlarından ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporundan çıkıyor.

Maaşını İsteyen Gence Korkunç İşkence Dişlerini Kerpetenle Çektiler, Böcek Yedirdiler (2)

Bana reva görülen bu işkenceleri yapanlar ortada o kadar delil, bilgi ve görüntü olmasına rağmen ellerini ve kollarını sallayarak toplum içinde gezmeye devam ediyorlar.

Tartışma Korkunç Bir Cinayetle Sonuçlandı: 2 Kadın Öldü, 1 Yaralı Tartışma Korkunç Bir Cinayetle Sonuçlandı: 2 Kadın Öldü, 1 Yaralı

Adalet Sağlanmadı

Bana 3 ay boyunca bu işkenceleri reva görenlerden şikayetçi olmaya devam edeceğim o kadar duruşma oldu ama maalesef bu şahıslar hakkında her hangi bir işlem yapılmadı, 2 ay sonra yine duruşmamız olacak ama bu şahıslar hala beni arayarak şikayetimden vazgeçmemi isteyerek beni sürekli taciz ve tehdit ediyorlar."

Maaşını İsteyen Gence Korkunç İşkence Dişlerini Kerpetenle Çektiler, Böcek Yedirdiler (1)

İşkence anlarına dair deliller, HTS kayıtları ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Bilirkişi raporu ile belgelenen olayda, Kurt'a işkence yapan 4 kişi hakkında şikayetçi olmasına rağmen herhangi bir cezai yaptırım uygulanmadı. Kurt, Adalet Bakanlığı'na çağrıda bulunarak adaletin sağlanmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Maaşını İsteyen Gence Korkunç İşkence Dişlerini Kerpetenle Çektiler, Böcek Yedirdiler (5)

Maasini Istedigi Icin Urfali Gencin Dislerini Kerpetenle Cektiler Bocek Yedirdiler Elektrik Verdiler

Kaynak: HABER MERKEZİ