Temmuz ayından beri aradığını bulamayan emekliler önümüzdeki günlerde 5 bin lira ikramiye ile bir nebze rahatlayacak. Ama emeklileri asıl bekleyen ödemeler ocakta gelecek. İşte detaylar.

Emekliler, Ocak ayında hem enflasyon zammı hem de taban aylık artışı alacak. Ayrıca, Yapı Kredi Bankası’nın emeklilere özel sunduğu nakit promosyon kampanyasıyla da 9.000 TL’ye varan ek gelir elde edebilecek. İşte emeklilerin yüzünü güldüren haberin detayları…

EMEKLİLERE 9.000 TL’YE VARAN NAKİT PROMOSYON

1502992.webp

Yapı Kredi Bankası, emekliler için özel olarak tasarlanmış bir nakit promosyon kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, emeklilerin aylık gelirlerine göre 9.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bu promosyonun miktarı şöyle belirlendi:

Bakanlık Harekete Geçti: Artık Dolandırılmaya Son! Bakanlık Harekete Geçti: Artık Dolandırılmaya Son!

Bir aylık net geliri 3 bin 499 TL’ye kadar olanlara 4 bin 500 lira

3 bin 500 lira ile 7 bin 499 lira aralığındakilere 5 bin 250 lira

7 bin 500 lira ile 9 bin 999 lira aralığındakilere 6 bin 750 lira

10.000 TL üzeri aylık geliri olanlara ise 7 bin 500 lira

Kampanyadan yararlanmak için emeklilerin, 1 Kasım 2023 ile 31 Kasım 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası’na maaşlarını taşımaları ve Ek Ödül Taahhütnamesi’ni imzalamaları gerekiyor.

EK ÖDÜL TAAHHÜTNAMESİ İLE EKSTRA AVANTAJLAR

Kampanyaya katılan emekliler, Ek Ödül Taahhütnamesi’ni imzaladıklarında, birçok ekstra avantajdan da faydalanabilecekler. Bunlar şunlar:

İlk maaş ödemesini aldıkları aydan itibaren 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limiti ve Yapı Kredi Bankası’ndan ilk defa kredi kartı alan veya mevcut kartlarıyla promosyon başvurusunda bulunan müşterilere, yalnızca 2 ay içinde toplam 500 lira harcama yapıp ilave 1000 lira nakit promosyon kazanma şansını elde edecekler.

Yapı Kredi kampanya şartlarını da resmi sitesinden açıkladı. Koşullar Yapı Kredi Bankası A.Ş. tarafından belirlenmekte olup, banka kampanya şartlarını değiştirme ve sona erdirme yetkisini saklı tutmak yetkisine sahiptir. Emeklilerin bu büyük fırsatı kaçırmamak için kampanya şartlarını ve sağlanan avantajları detaylıca incelemeleri önerilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ