Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde bulunan özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren 45 yaşındaki Murat Çetinkaya, son yolculuğuna uğurlandı. Gelik beldesindeki göçükte hayatını kaybeden Çetinkaya'nın naaşı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Beycuma beldesi Korucuk köyü Dereli Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirildi.

Mesai Arkadaşı İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

Burada Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi ve helallik alındı. Cenaze törenine katılanlar arasında mesai arkadaşları da vardı. Göçükten kurtulan Erdem Yıldız da cenazeye katılarak mesai arkadaşına karşı son görevini yerine getirdi.

Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz

maden-ocagindaki-gocukte-olen-iscinin-cenazesi-defnedildi-cfe7448c-002.webp

Evli ve üç çocuk babası olan Çetinkaya'nın cenazesi, kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi. 13 yıldır madencilik yapan Çetinkaya'nın emeklilik için sadece 20 günü kaldığı ve iki kardeşinin de maden işçisi olduğu belirtildi. Gözyaşları arasında gerçekleşen cenaze töreni, bölgedeki maden kazalarının yarattığı derin üzüntüyü bir kez daha gözler önüne serdi. (AA)

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)