Malatya'da 2 Araç Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde dün saat 12.00 sıralarında korkunç bir trafik kazası meydana geldi. İLKHA haber ajansına göre Malatya-Adıyaman Karayolu üzerinde, Karanlıkdere mevkiinde yaşanan kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi de yaralandı.

Kamyon ve Otomobilin Kafa Kafaya Çarpışması Sonucu Kaza Meydana Geldi

Kaza, Malatya istikametinde seyir halinde olan Mehmet Dilli (64) tarafından kullanılan 02 ADA 285 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen S.M.A. (43) tarafından sürülen 27 SA 500 plakalı kamyon arasında kafa kafaya çarpışma sonucu meydana geldi. İki araçtaki şiddetli çarpışma nedeniyle olay yerinde büyük bir facia yaşandı.

Trafik kazasında otomobil sürücüsü Mehmet Dilli maalesef yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü ise kazanın ardından alınan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili ayrıntılı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Dilli'ye Allah'tan rahmet, yaralı kamyon sürücüsüne acil şifalar dileriz.