Malatya'da Silahlı Kavga: 10 Yaralı, 1 Gözaltı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga sonucu 10 kişi yaralandı, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavga, 2'si ağır toplam 10 kişinin yaralanmasına sebep oldu. İLKHA Haber Ajansından edinilen bilgiye göre, olay Orduzu Mahallesi'nde Vaizpınar Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi.

İddialara göre, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında bir adres üzerinde başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada silahlar da kullanıldı ve sonucunda A.Y, K.B, S.Y, N.İ, S.İ, M.Ş, M.I, Ş.B, M.B. ve O.B. isimli 10 kişi yaralandı.

Sağlık ekipleri ve polis Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk yardımın yapıldığı olay yerinde, hastaneye kaldırılmaları için ambulanslar bekledi. Yaralılar Battalgazi Devlet Hastanesine götürüldü. M.Ş'nin durumu ağır olduğu için Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi, Ş.B. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındı ve tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan inceleme sırasında, 2 ateşli silah ve çok sayıda boş kovan bulundu. Yetkililer, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.