Malatya'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan bir oto kiralama ofisine düzenlenen silahlı saldırıda, işletme sahibi olduğu iddia edilen bir kişi sırtından yaralandı.

Malatya'da, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde bulunan bir oto kiralama ofisine karşı gerçekleşen silahlı saldırıda, bir kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde meydana geldi.

İddialara göre, Cengiz Topel Caddesi üzerindeki oto kiralama ofisine, içinde beş kişi bulunan bir araçtan silahla ateş açıldı. Saldırı sonucunda işletme sahibi olduğu iddia edilen O.Ç, sırtından vurularak yaralandı. Aynı saldırıda, park halindeki bir araç da kurşunların hedefi oldu.

Saldırganlar, olay yerinden araçlarıyla hızla uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ayrıntılarını ve saldırganların kimliklerini belirlemek amacıyla inceleme başlattı ve zanlıların yakalanması için çalışmalara başlandı.