Mardin'de Bir Gelenek: Ramazan Sokağı Açıldı

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, birlik ve paylaşma ruhunu yansıtan "Mardin Ramazan Sokağı"nı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda ziyarete açtı. Detaylar haberimizde.

Mardin'de, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak ve birlik beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla, geleneksel Ramazan Sokağı yeniden açıldı. Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığıyla hayata geçirilen bu etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda gerçekleştiriliyor.

Mardin Ramazan Sokağı, çeşitli kurum ve kuruluşların katkılarıyla zenginleştirilmiş bir program sunuyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, MARMEK, Halk Eğitimi Merkezi, Mardin Üreten Kadın Kooperatifi gibi birçok kurum, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilere çeşitli etkinlikler ve hizmetler sunacak.

Özellikle çocuklar ve gençler için düzenlenen spor aktiviteleri ve gösteriler, Ramazan Sokağı'nda keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi ise ziyaretçilere Ramazan şerbeti, pamuklu şeker ve tatlı gibi ikramlarda bulunarak geleneksel tatları yaşatıyor.

(İLKHA)