Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında engelli vatandaşların sosyal, kültürel, sağlık, eğitim ve ekonomik açılardan desteklenmesi ve problemlerinin çözümlenmesi amacıyla kurulacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kurulması için Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükelçi Atamaları Resmi Gazete'de Yayımlandı Büyükelçi Atamaları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, DİKA Genel Sekreter Vekili Murat Katı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Necmettin Nas katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, şunları dile getirdi:

"Engelliler, sosyal, kültürel, sanatsal, eğitsel ve sportif etkinliklere katılmaları için fırsatlar oluşturulursa kendilerini geliştirebilir ve toplumsal olarak daha fazla katılım sağlayabilirler. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapacağız. Mardin'imiz için hayırlı olsun."

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)