Güncel

Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile ayrılıkları sonrası ilk kez konuştu! “Ben evlenme teklifi etmedim”

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla magazin gündemini sallamıştı. Şok eden karar ile ilişkilerini noktalayan ikiliden Erbil, ayrılık sonrası sessizliğini bozdu. İşte detaylar…

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıllarda geçirdiği zorlu günlerin ardından taburcu oldu ve sağlığına kavuştu. Sağlığına kavuştuktan sonra yeniden magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Erbil, son olarak da 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Kendisinden 40 yaş küçük Ceylan ile aşk yaşayan ve evlilik hazırlığında olan Erbil, ani bir kararla biten bu ilişkinin ardından konuştu.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Erbil, Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla magazin ve sosyal medya gündeminin en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Evliliğe doğru giden ilişkilerinde nikah masasına oturacaklarını duyuran çift, daha sonra 31 Ekim tarihinde ayrılık kararı almıştı. Evlilik yolunda ilerlerken ilişkilerini bitiren ikiliden Mehmet Ali Erbil, ayrılık sonrası sessizliğini bozdu ve merak edilenleri anlattı. İşte detaylar…

“BEN EVLENME TEKLİFİ ETMEDİM”

Geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken objektiflere takılan Mehmet Ali Erbil, burada gazeteciler ile ayak üstü sohbet etti. Merak edilenleri anlatan Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile kısa süreli birlikteliklerinin ardından ayrılmaları ile ilgili konuştu. Gelen soruları yanıtlayan Erbil, “Öncelikle ben Gülseren’e evlenme teklifi etmedim. O yüzük doğum günü hediyesiydi” dedi.

“ÖYLE İSTEKLERİ OLAN BİR KIZ DEĞİLDİ”

Gülseren Ceylan’a evlilik teklifinde bulunmadığını dile getiren Erbil, “Bir diğer konu da araba alma mevzusu. Ben kendime araba almadım, ona nasıl alacağım! Zaten öyle istekleri olan bir kız değildi. Benden ev ya da araba istemedi. Marka alışverişler yapmak da istemedi. Sadece aşkı için Almanya’da ailesini, işini ve arkadaşlarını terk edip benim yanıma geldi. 4 aylık bir süreç oldu, aynı evi paylaştı. Aramızda ikinci şahıslar olmadı. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa tek eşli oldum” sözlerini dile getirdi.

“TORUNUMLA OYUN OYNUYORLARDI”

Erbil açıklamasında, “Barışma durumumuz yok, çok yıprandık ikimiz de. O genç bir kadın ve bir geleceği var. Benimle birlikte geleceği olmayabilirdi. Çok iyi anlaşıyorduk, kızlarımla da çok iyi anlaşıyordu. Torunumla oyun oynuyorlardı düşünün ama olmadı. Sağlık olsun. Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına” dedi.