Güncel

Milli görüşün önde gelen isminden Erdoğan çağrısı

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden Hasan Damar, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çağrısında bulundu.

Milli Görüş camiasının önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çağrısında bulundu. Ayrıca Damar, eleştirilere oldukça sert bir şekilde yanıt verdi.

Damar, açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi;

Değerli dava arkadaşları. Türkiye'de seçimler ikinci tura kaldı. Birinci turda da dediğim gibi şimdi de cumhurbaşkanına destek olmamız gerekiyor. Tüm dava arkadaşlarımızı onlara destek vermeye davet ediyorum.

'HİÇ KİMSE BENİ KULLANAMAZ'

Yıllar boyunca birlikte çalıştığımız dava arkadaşlarımız beni acımasızca eleştirdi. Bazıları benimle ilgili 'aklın yerinde değildir' gibi ifadeler kullandı. Ancak Allah'a şükürler olsun; 50 yıldır bu davanın içindeyim ve hiç kimse beni kullanamadı, bundan sonrada kullanamayacak. Amacım, Allah'ın rızasını kazanmak. Ancak bazı geri zekalı arkadaşlar 'Söz onun değil, yazı onun değil'' demektedirler. Aklım başımda ve fikrim tamdır.

'DEVLET ELİMİZDEN GİDERSE...'

Tüm Türkiye'deki kardeşlerimden, mevcut cumhurbaşkanımıza destek vermelerini rica ediyorum. Devlet elimizden giderse, bir daha bizim devlet kurma şansımız olmayabilir. Bu nedenle bu düşüncelerimi ifade ediyorum.