Muş'un merkeze bağlı Elçiler köyünde yaşayan 16 yaşındaki Bedirhan Bingöl, 2 gün önce kayboldu. Ailesinin, Bingöl'ün telefonuna ulaşamaması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Elçiler köyü ve çevre köylerde arama çalışmalarına başladı ve Bingöl'ün son görüldüğü alanda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haber Kapak Şablon 2024 09 24T165314.031

Bingöl'ün Pazar günü saat 16.28'de Bostankent Köyü Ortaokulu'nun güvenlik kamerasına yansıdığı tespit edilince, ekipler o bölgeye yönlendirildi. Arama çalışmalarında, Alparslan-1 Barajı kenarında Bingöl'e ait olduğu değerlendirilen bir mont bulundu. Bu bulgu üzerine AFAD ve jandarma ekipleri, baraj gölünün kenarındaki çalışmalara yoğunluk verdi.

Bitlis'in Komşu İlinde Havaya Açılan Ateş, 7 Yaşındaki Kıza İsabet Ederek Hayattan Kopardı Bitlis'in Komşu İlinde Havaya Açılan Ateş, 7 Yaşındaki Kıza İsabet Ederek Hayattan Kopardı

Haber Kapak Şablon 2024 09 24T165331.489

Jandarma ekipleri, barajda su altında arama yaparken, AFAD ekipleri ise karada çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca, çevre illerden dalgıç ekiplerinin arama çalışmalarına katılmak üzere yola çıktığı öğrenildi. Bedirhan Bingöl'ün Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA