Muş’ta "Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz" etkinliği için bir araya gelen 500 genç, Tarihi Murat Köprüsü çevresindeki Sultan Alparslan Parkı’nda çöp topladı. Muş Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrenciler yaklaşık 900 metrekarelik alanda temizlik yaptı.

Muş'ta 500 Genç El Ele Çöp Topladı 2

Etkinliğe katılan Muş Vali Yardımcısı Cihat Abukan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nün ortak düzenlediği projeye dikkat çekerek, “Muş Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarında kalan 500 üniversite öğrencileri ile 900 dönüm alandaki Sultan Alparslan Parkı'nda temizlik yaptık. Burada gençlerimizle 3 kilometre bir alanda yürüyerek çöpleri topladık. Gençler düzenlediğimiz etkinlikle eğlendiler. Program sonunda gençlere ekmek arası köfte ikram edeceğiz" dedi.

Muş'ta 500 Genç El Ele Çöp Topladı 3

Feci Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı Feci Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir ise, "Buradaki çöpleri topladık. Mesire alanları temizlemiş olduk. Burada 500 torba çöp topladık. Bugün burada gençlerimizle bir şenlik havasında etkinlik düzenledik. Güzel bir hava var. Gençlere ikramlarda bulunacağız. Gençlerimiz burada halay çekti" şeklinde konuştu. Etkinlik sonunda katılımcılara ekmek arası köfte ikram edildi.

Muş'ta 500 Genç El Ele Çöp TopladıMuş'ta 500 Genç El Ele Çöp Topladı 1Muş'ta 500 Genç El Ele Çöp Topladı 4

Kaynak: İHA